NTI en Comaea starten met Pilot (semi)geautomatiseerd opleidingsadvies

 In Blog, Cases

NTI is samen met Comaea als onderdeel van de nieuwe leerportal Academy Pro, gestart met een Pilot voor semi-geautomatiseerd opleidingsadvies. Hiervoor wordt uiteraard het Comaea competentiemanagement systeem ingezet.

Erik Steenwelle, directeur NTI zakelijk: “Met Academy Pro bieden we onze klanten een compleet leerportaal aan, waarop de gehele opleidingsbehoefte en ontwikkeling van de medewerker kan worden gemanaged en beheerd. Hierbij zijn ook mogelijkheden voor self-assessment tools belangrijk. We zijn dan ook erg blij met de samenwerking met Comaea, hiermee bieden we onze klanten op een eenvoudige wijze nog meer toegevoegde waarde.”

Opzet Pilot

In de pilot worden 15 veel voorkomende functieprofielen, inclusief competenties uitgewerkt. Per competentieniveau wordt aangegeven welke module, training, of cursus geschikt is om deze competentie op dit niveau te ontwikkelen.

Een klant van NTI kan via Academy Pro in het Comaea systeem een self-assessment uivoeren t.o.v. van een specifieke functie. Bijvoorbeeld een secretaresse wil graag Office Manager worden en wil weten welke competenties ze hiervoor nog moet ontwikkelen.

Dit resulteert vervolgens in een spingrafiek, met daaronder een concreet opleidingsadvies voor de competenties waar ze nog onder de norm scoort. Dit opleidingsadvies kan ze uitprinten om met haar leidinggevende te bespreken, of ze kan zich direct aanmelden voor een opleiding.

Interesse in de mogelijkheden van het (semi)geautomatiseerd opleidingsadvies?

Neem dan snel contact op, telefonisch: +31 (0) 844 300 004, of per mail (info@comaea.nl).

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search