Impressie competentie café 20 mei 2010

 In Blog, Competentie Café

Hier een impressie van onse derde Competentie Café “Het hoe van competentiemanagement“. Met 23 aanwezigen een gezellig drukke middag met interessante deelnemers en sprekers.

Marco Frijlink opende het café en heeft de deelnemers begeleid bij het invullen van het “Inspiratieformulier”. Op dit formulier konden de deelnemers hun belangrijkste vragen met betrekking tot competentiemanagement kwijt.

Vervolgens heeft Jeroen van Rossum van Quoratio verteld over de stappen die ze reeds gezet hebben bij het implementeren van competentiemanagement met behulp van het webgebaseerde systeem van Comaea. Kim van der Boom de projectleider was tevens aanwezig.

Na een presentatie van Maartje Mikx over het aansluiten bij de motivatie en talenten van medewerkers hield Arnold Berger een presentatie over het aansluiten bij de strategie van de organisatie en het rekening houden met de ontwikkelbaarheid van competenties.

Tenslotte hielden Hans Wijnbergen en Hans Elderson een presentatie over hun methode voor het invoeren van competentiemanagement.

Uiteraard sloten we weer af met een borrel. Op naar het volgende Competentie Café!

Contact

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search