2 december Competentie Café: Best Practices

 In Competentie Café, Nieuws

Dit is al weer ons vierde competentie café! Dit keer richten we ons op de geleerde lessen. Uitreiking Comaea Best Practice Rapport! Gratis exemplaar voor alle deelnemers!

Aan de hand van aansprekende en praktische tips willen we u inspireren:

  • Wat zijn de belangrijkste valkuilen?
  • Wat zijn succesvolle competentieraamwerken?
  • Hoe kun je competentiemanagement een plek geven in de HR-cyclus?
  • Hoe blijft het proces beheersbaar?

Voor wie?

Deze middag is bestemd voor managers en HR- professionals die al bezig zijn met competentiemanagement of die dit van plan zijn en behoefte hebben aan inspiratie en praktische tips.

Programma:

13:00 Inloop met koffie, thee en cake

13:30 Opening en welkom

Marco Frijlink, Manager Benelux

Na een korte Comaea introductie inventariseert Marco met de deelnemers wat hun (verwachte) uitdagingen/vragen zijn bij de implementatie van competentiemanagement. Vervolgens gaat hij in op de 10 geleerde lessen die wij in Nederland en Zweden hebben opgedaan in de praktijk. Hij geeft bijvoorbeeld antwoord op de vragen: Hoe kan je met competentiemanagement de strategie van je organisatie ondersteunen? Hoe maak je een goede business case? Hoe faciliteer je de managers in het voeren van de ontwikkelgesprekken? Hoe breng je in kaart wat de kerncompetenties van je team zijn?

14:15 Competentiemanagement Best Practice onderzoek bij middelgrote adviesorganisatie

Maartje Mikx heeft bij 10 middelgrote adviesorganisaties interviews afgenomen en de best practices gebundeld in een rapport. Ze geeft onder andere interessante tips voor het opzetten van functiehuizen, rolprofielen en competentieraamwerken. Zij zal haar bevindingen toelichten en met de deelnemers bespreken welke best practices wel/niet overdraagbaar zijn naar andere situaties. Alle aanwezigen ontvangen een gratis kopie van het rapport.

15:00 Korte break

15:15 Workshop Geleerde lessen Competentiemanagement

Wilco Verdoold, Facilitator/Consultant

In deze workshop gaan we dieper in op de vragen en uitdagingen die u aan het begin van de middag heeft geformuleerd. We combineren de kennis en ervaring van de deelnemers en zetten deze om tot waardevolle tips.16:00 Afronding en borrel


Locatie & Inschrijven:

Locatie: Griftpark1, Blauwkapelseweg 30, Utrecht www.griftpark1.nl

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met consultant Maartje Mikx via e-mail maartje.mikx@comaea.nl of telefoon: +31(0)844 300 004


Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search